Rzetelność informacji o imprezach gwarantują poszczególne lokale.
    Rozrywka

    Miejska Biblioteka Publiczna im. Jana Pawła II

    zaprasza na:

    Czy istnieje dieta cud...?! - spotkanie z dietetykiem Rafałem Rosiakiem

    18

    stycznia

    2024

    CZWARTEK

    Minorytów 4
    77 454 80 30
    Miejska Biblioteka Publiczna im. Jana Pawła II
    Ceny biletów

    wstęp:

    wstęp wolny

    Start imprezy

    start imprezy:

    17:00

    Rezerwacje

    rezerwacje:

    BRAK INFORMACJI

    Czy istnieje dieta cud...?!
    18.01.2024, g. 17:00
    sala konferencyjna MBP, ul. Minorytów 4
    Prowadzenie: Rafał Rosiak

    Przed nami niezwykłe wydarzenie, podczas którego razem zanurzymy się w świat postanowień noworocznych w wersji fit. Czy istnieje dieta cud, czy to tylko mit? Razem rozwikłamy tę tajemnicę podczas naszej fascynującej prezentacji. Rozważymy, czy diety reklamowane jako cudowne faktycznie przynoszą trwałe rezultaty, czy może klucz tkwi w równowadze, umiarkowaniu i świadomym podejściu do żywienia. Podczas naszego spotkania skoncentrujemy się również na praktycznych kwestiach, które pomogą Wam skuteczniej wprowadzić postanowienia noworoczne dotyczące fitnessu i zdrowego trybu życia.

    Przygotujcie się na porcję motywacji i ciekawych faktów dotyczących zdrowego stylu życia! Dodatkowo, chcemy Was poinformować, że podczas naszego wydarzenia będziecie mieli wyjątkową szansę skorzystania z bezpłatnej analizy składu ciała, przy użyciu nowoczesnych narzędzi i sprzętu do pomiarów! Skorzystajcie z tej unikalnej okazji, aby uzyskać dokładne informacje na temat proporcji mięśni, tkanki tłuszczowej, poziomu wody w organizmie i wielu innych istotnych parametrów.

    Rafał Rosiak - dietetyk kliniczny, absolwent Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach. W swoim gabinecie zajmuje się pomaganiem zarówno osobom zdrowym, jak i chorym, niezależnie od wieku czy problemów zdrowotnych, w tym otyłości, nadwadze i niedowadze. Jako dietetyk kliniczny, jego celem jest tworzenie spersonalizowanych planów żywieniowych dla pacjentów z jednostkami chorobowymi i problemami zdrowotnymi, zawsze mając na uwadze indywidualne potrzeby każdego pacjenta. Doświadczenie zawodowe zdobywał poprzez wiele lat praktyk w szpitalach, indywidualną pracę z pacjentami w prywatnych gabinetach oraz planowanie odpowiednich diet dla różnych jednostek chorobowych. Promowanie zdrowego odżywiania to dla niego nie tylko praca, ale także styl życia, w którym stara się być przykładem dla innych.