O karpiu, roladzie, lodach z twarożku i innych pysznościach przygotowywanych na I Festiwal Kuchni Regionalnej i Tradycyjnej "Opolski Bifyj" rozmawialiśmy w Drugiej Kawie z Kamilem Klekowskim - szefem kuchni Hotelu Spałka.
Gościa Drugiej Kawy zapytaliśmy, czy atmosfera w jego kuchni przypomina tę znaną z telewizyjnych show kulinarnych, czy tradycyjna kuchnia śląska się zmienia, jak zagraniczni goście hotelowej restauracji reagują na klasyczny żurek i czy lepiej brzmi "kredens", czy "bifyj".
Zgodnie z art. 173 ustawy Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że przeglądając tę stronę wyrażasz zgodę
na zapisywanie na Twoim komputerze niezbędnych do jej poprawnego funkcjonowania plików cookie.
Więcej informacji na temat plików cookie znajdziecie Państwo na stronie polityka prywatności.
Kliknij tutaj, aby wyrazić zgodę i ukryć komunikat.